Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Alopecia areata!

download

 

Alopecia inseamna pierderea parului sau chelirea. Exista numeroase cauze si modele de alopecie diferite. Alopecia areata este un tip de pierdere a parului. Aceasta afectiune poate aparea la orice varsta, dar cele mai multe cazuri de dezvolta in primul rand la copii si adolescenti. Atat barbatii cat si femeile sunt la fel de afectate in grupele de varsta mai tinere, insa cei afectati mai tarziu de 20 de ani sunt, in principal, femeile.

 

 

 

Care sunt simptomele alopeciei areata?

Alopecia areata este destul de usor de recunoscut. Ea apare sub forma unor zone mici sau de dimensiuni medii pe scalp unde nu exista par deloc. In afara de acest loc unde nu exista par, scalpul arata de obicei sanatos, ocazional se observa o mica roseata, ardere usoara.

Ce anume cauzeaza alopecia areata?

Alopecia areata este considera a fi o boala autoimuna. Sistemul imunitar face ca celulele albe din sange(limfocite) si anticorpii sa va protejeze impotriva obiectelor straine, cum ar bacterii, virusi si alti germeni. In bolile autoimune, sistemul imunitar considera straini diferite parti ale corpului.

Care sunt optiunile de tratament pentru alopecia areata?

Injectii cu steroizi – in zonele fara par, suprima raspunsul imun local, care are loc in alopecia areata. Acest lucru poate permite apoi foliculilor de par sa functioneze in mod normal din nou pentru o re-crestere. Ele nu functioneaza insa in toate cazurile.

Ser VEGF – combinatia unica de ingrediente poate ajuta persoanele cu o alopecie areata de dimensiuni foarte mici sa scape de zonele inestetice, facand parul sa creasca in aceste locuri.

download (3)

Imunoterapia de actualitate

Se crede ca imunoterapia topica este optiunea cea mai eficienta pentru persoanele cu alopecia areata extensive. Cu toate acestea, acest tratament se face numai de catre unii specialisti in acest domeniu.

Peruci

Perucile sunt o alegere comuna de tratament la pacientii cu alopecia areata.

Dupa cum ati putut citi mai sus, exista diverse optiuni de tratament. Este greu de spus de la bun inceput daca un anumit tratament va functiona sau nu pentru persoanele care sufera de alopecia areata. Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa incercati.

Sunt foarte multe persoane insa, care nu sunt deranjate de alopecia areata, in special cele care au pete foarte mici fara par, aproape insesizabile cu ochiul liber.

images (2)

 

 

06/03/2014 This post was written by Categories: GeneralSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top