Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Beneficiile folosirii Scalproller si Tehnicile de masaj ale parului si scalpului!

Masajul parului si al scalpului este foarte popular in diverse parti ale lumii si, in ziua de astazi, reprezinta cea mai buna tehnica de masaj disponibila. Una dintre ideile de baza pentru un masaj reusit este sa se foloseasca intotdeauna un ulei natural sau un ulei din plante, deoarece doar el poate oferi hrana necesara pentru un par sanatos si puternic si poate lupta impotriva caderii parului.

images (3)

Cele mai populare uleiuri folosite pentru masajul scalpului sunt cele de: avocado, masline, nuca de cocos etc. Uleiul obtinut din nuca de cocos este foarte cunoscut pentru proprietatile sale nutritive si de regenerare. O tehnica de baza a masajului scalpului este sa aplicati o presiune corecta asupra capului prin utilizarea degetelor si pentru o presiune suplimentara, puteti folosi si intregul pumn.

Masajul parului si al scalpului ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul capului si, prin urmare, promoveaza cresterea parului. De asemenea, el ajuta si la fortifierea parului, consolidarea radacinii acestuia, la un par sanatos.

Masajul parului si al scalpului este cunoscut pentru anumite beneficii in ceea ce priveste tratamentul impotriva caderii si subtierii parului, dintre care amintim:

  • Hidratarea scalpului, astfel prevenindu-se uscaciunea si matreata
  • Fortifierea parului si oferirea unui luciu natural parului
  • Imbunatatirea circulatiei sangelui de la nivelul scalpului si a gatului si prin aceasta, prevenirea caderii parului
  • Protejarea de efecte nocive
  • Hidratarea firului de par

Nanogen ScalpRoller este un dispozitiv ce ajuta in tratamentul impotriva caderii parului si al regenerarii acestuia si functioneaza foarte bine cu aceste tehnici de masaj al parului si al scalpului.

ScalpRoller ajuta la o mai buna absorbtie a tratamentelor impotriva caderii parului, fiind prima rola special conceputa pentru a ajuta la problemele ce tin de parul dumneavoastra. Datorita acelor unice de titan nu va exista nici o iritatie la nivelul scalpului si dumneavoastra veti avea un scalp bine ingrijit si un par sanatos.
scalproller

ScalpRoller imbunatateste dramatic efectele oricarui tratament pentru stoparea caderii parului si regenerarea sa.

ScalpRoller este sigur de folosit atat de catre femei cat si de catre barbati!

ScalpRoller actioneaza de minune impreuna cu Ser VEGF pentru un tratament complet de regenerare a parului, prin cresterea absorbtiei serului. Totodata, sunt multe persoane care folosesc ScalpRoller pentru vindecarea cicatricilor de pe scalp, prin incurajarea “repararii” scalpului.
n-nanoscalproller-a_02n-serum-vegf-8_20_3_2013_34_44

 

 

 

 

 

 

ScalpRoller trateaza si maseaza in acelasi timp scalpul!

29/10/2013 This post was written by Categories: GeneralProduse pentru ingrijirea paruluiScalpRollerSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top