Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Caderea parului la femei: O realitate ce nu trebuie acceptata!

images (1)Caderea parului este ceva prin care nimeni nu vrea sa treaca. Pierderea parului cuiva poate duce la epuizarea de respect de sine și creșterea conștiinței de sine.

Cei mai mulți oameni pierd intre 50 și 100 de fire de par in fiecare zi , deși numărul acestora poate crește până la 250 pe zi atunci cand parul este spalat. Din ce in ce mai multe femei se confrunta cu caderea parului.  Femeile vor observa, în general, subtierea firului de par pe partea de sus, pe 1/3 din capul lor . Un loc comun pentru caderea parului la femei este de-a lungul partii din spate a coroanei lor . Pentru femeile cu aceasta afectiune, parul se pierde in smocuri mari pe perna, pe pereți de duș  sau pe perii de păr .

Cauzele cele mai frecvente sunt: probleme tiroidiene , boli autoimune , stres , deficit de fier sau efectele secundare ale unor medicamente. Cand o femeie se confrunta cu caderea parului sau subtierea firului de par, vorbim de ceva dramatic, pentru ca, pentru femei, o mare parte din identitatea lor este asociata cu părul lor . Fie că este vorba de par lung, subtire sau gros, tăiat scurt  sau într -un stil modern lung, coafura unei femei este unul dintre modurile în care ea se exprimă.

De multe ori, femeile cu o varsta mai inaintata vor vopsi parul lor pentru a camufla orice urme de gri sau alb, astfel, pentru a nu-si dezvalui varsta. Cu toate acestea, indiferent de masurile pe care le pot lua pentru a părea mai tinere, eforturile lor pot fi în zadar deoarece vopseaua ataca foarte tare firul de par, conducand in final la caderea lui. Pentru femei, există peruci , dar acestea pot da senzatia, de multe ori, de nenatural. Implantul de par este o alta altă opțiune , insa aceasta este costisitoare și uneori dureroasa .

Pentru un tratament rapid și ușor trebuie sa alegem ceva ușor de aplicat/luat și eficient , care să combată această problemă. Există companii care oferă soluții rapide pentru problemele dumneavoastra de pierdere a parului si rezultate dovedite. Exista produse disponibile, cum ar fi Serul VEGF si Capsulele Intervention pentru femei care oferă o linie completă de opțiuni , astfel încât să puteți găsi o rutina de ingrijire a parului, care să satisfacă dorințele specifice . Aceste 2 produse din gama Nanogen promoveaza o crestere sanatoasa a parului, iar pentru camuflarea zonelor cu par rarit vin in ajutorul dumneavoastra Nanofibrele.

noua poza

Desi pierderea parului la femei poate fi o povară, nu este ceva ce trebuie să acceptati. Cu produse cosmetic noi si inovative va puteti mentine un par frumomos, sănătos și plin de sanatate, vă puteți recâștiga încrederea  in dumneavoastră și puteti începe sa va bucurati din nou de parul matasos si plin de viata pe care vi l-ati dorit!

nano-fibres-15g

Si nu uitati ca frumusetea este ceea ce da bucurie!

18/10/2013 This post was written by Categories: GeneralNanofibrePastile InterventionProduse pentru ingrijirea paruluiSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top