Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Caderea parului si copiii!

download

 

 

 

 

 

Pentru copiii mai mari de 3 ani, cauza caderii parului poate fi una din urmatoarele:

Trichotillomania - Aceasta cadere a parului este cauzata de tragerea de par de catre copii, smulgere, rasucire sau frecarea parului.Pierderea parului este neuniforma si caracterizata prin fire de par rupte de diferite lungimi.

Tinea capitis - Cunoscuta si sub numele de herpesul scalpului, aceasta afectiune este o infectie fungica. De multe ori apare ca zone solzoase in care parul cade. Zonele sunt, de obicei, rotunde sau ovale.Firele de par pot fi rupte de la suprafata pielii si arata ca puncte negre pe scalp.

- Deoarece herpesul este contagios, copilul dumneavoastra ar trebui sa fie foarte atent la oboectele care vin in contact cu capul sau, cum ar fi: palarii, fete de perna, masini de tuns sau perii de par.

Alopecia areata – Este adevarat ca aceasta afectiune este cauza de sistemul imunitar al organismului ce ataca foliculii de par. Alopecia areata se caracterizeaza prin aparitia brusca de zone rotunde sau ovale in care parul cade si nu mai exista deloc.

 

 

24/03/2014 This post was written by Categories: General Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top