Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Cum sa folosesti fibre de par pentru a va amplifica stilul

Cum sa folosesti fibre de par pentru a va amplifica stilul

 ed-blog-after (2)

Fibrele de par Nanogen au fost de mult timp o baza in rutina zilnica a celor dintre noi care sufera de subtierea si caderea parului, dar ati stiut ca pot fi de asemenea folosite pentru tot felul de trucuri de coafat pentru toate tipurile de par?

Aceste mici fibre versatile nu numai ca adauga grosime si acoperire grozava, ele ofera,de asemenea, aderenta si corp parului pentru a-l pregati pentru stilul xare ni-l dorim. Ei pot de asemenea sa ajute la ascunderea agrafelor de par sau al perucilor! In calitate de experti in ingrosarea parului am pus impreuna o lista a modurilor noastre preferate de folosire a fibrelor de par pentru a va duce parul la inaltimi noi (literalmente).

 

Acoperirea zonelor fara par

lee-before-after (1)

Sa incepem cu cea mai evidenta: Acoperind zonele cu par rarit cauzate de caderea parului.

Exista un motiv pentru care fibrele de par sun populare ca solutie inpotriva caderii parului, si pentru ca ele furnizeaza acoperire aproape invizibila unde aveti nevoie cel mai mult atat pentru barbati cat si femei. In doar 30 de secunde, sunt acoperite zonele de cu par rarit si pierderea parului este ascunsa instantaneu. La Nanogen fibrele de par Keratin 100% naturale sunt concepute pentru a oferi un finisaj multi-dimensional pentru a evita sa arate plat sau fals si creati efectul de fire de par reale.

 

Cum se foloseste: Pe par uscat, pur si simplu se scutura pe zona care aveti nevoie sa fie acoperita inainte de  a aseza usor cu degetele. Pentru cele mai bune si naturale rezultate, crescand fibrele treptat, amestecand in timp pentru a reduce supraincarcarea parului.

 

Crescand grosimea

piia

Fibrele de par functioneaza excelent pentru ingrosarea texturilor fine si subtiri ale parului pe masura ce adauga densitate la radacina. Nu toate fibrele sunt vizibil eficiente pentru ingrosarea fiecarui fir. Asigurati-va ca alegeti un brand de fibre care chiar ingroasa parul. Kinetic Strip-ul unic al Nanogen confera fiecarei fibre o incarcatura electrostatica pentru a crea un model care creste densitatea si vizibilitatea fiecarui fir de par.

 

Cum se foloseste:  Asigurati-va ca fiecare fir de par este complet uscat, apoi stropiti usor fibrele peste cap pentru a ingrosa peste tot. Asezati usor cu degetele si daca este nevoie mai aplicati.

 

Creșterea volumului

Nu numai ca fibrele pot ingrosa vizibil fiecare fir de par, ele pot de asemenea sa dea volum excelent fiecari tip de par. Fibrele sunt excelente pentru prevenirea caderii parului, in special stilurile lungi care pot ingreuna parul. Tipuri scurte de par pot folosi fibre de asemenea pentru un plus de textura ori de cate ori este nevoie.

 

Cum se foloseste:  Pe par uscat, aplicati fibrele direct pe zonele cu par rarit si asezati usor cu degetele pentru a amesteca si repetati daca este necesar. Pentru extra volum si ridicare, pregatiti parul cu Root Boost inainte de aplicare pe par uscat sau umed. Permiteti uscarea completa inainte de a aplica fibrele.

 

Cararile largi

albany-blog-after

Cararile largi pot fi dificile de acoperit, dar fibrele Nanogen pot fi folosite pentru a le face mai putin vizibile. Fie ca este o carare pe centru sau pe parti, fibrele Nanogen pot fu aplicate pentru a ascunde cararea larga sau inegalitatile din carari.

 

 Cum se foloseste: Despartiti parul asa cum doriti, apoi scuturati usor fibrele direct pe carare  asigurandu-va ca nu se aplica prea mult deoarece poate ingreuna parul. Pentru o carare pe parti, intoarceti capul putin pentru a asigura o suprafata plana pentru a cadea fibrele. Asezati usor cu degetele.

 

Linii de par neuniforme

nicoleO linie de par perfecta este incredibil de rara, chiar si cu cele mai groase fire de par! In timp ce, de cele mai multe ori, linia de par este ascunsa, poate fi deosebit de evident atunci cand coafam parul cum ar fi intr-o coada. Fibrele pot fi o optiune buna pentru a crea o linie de par perfecta dreapta si acoperind firele scurte.

 

Cum se foloseste: Periati-va parul din fata pentru a arata linia parului. Pozitionati un servetel la linia parului pentru a prinde orice cadere si aplicati usor fibrele in zonele in care este nevoie, cum ar fi chiar deasupra templelor. Asezati cu degetele in timp ce scuturati pentru a pastra totul aratand natural si  fara intreruperi. Odata terminat, pur si simplu stergeti sau periati orice fibre care se afla  pe frunte.

 

Ascunderea extensiilor

 rebecca

In timp ce extensiile pot fi eficiente pentru a adauga lungime si completare a parului natural, una din minusuri sunt clamele care sunt usor vizibile in functie de frizura. Fibrele de par pot fi un mod excelent de ale ascunde, permitand sa purtati parul fara griji.

 

Cum se foloseste: Introduceti extensiile si stilizati-le normal. Pentru a ascunde clamele ridicati parul din jur si aplicati fibrele direct pe clip si in jurul ei, amestecand pe masura ce mergeti pentru a asigura un rezultat fara intreruperi. Repetati pentru fiecare clama individuala si stilizati parul inapoi.

 

Tunsori Quiff

ed-blog-after (3)

Multi barbati (si femei), stiu cat de greu este de a crea quiff-ul perfect , dar fibrele de par pot fi arma secreta pentru obtine o inaltime mare care nu se prăbușește. Indiferent daca vreti sa creati un quiff dezordonat si cu textura sau un pompadour neted pe spate, adaugand fibre in par va ajuta sa ingroase orice stil.

Cum se foloseste: Aranjati-va quiff-ul ca de obicei (pont de top: folositi un uscator de par si o perie rotunda pentru a supraincarca inaltimea si ridicarea). Odata ce sunteti fericit, aplicati usor fibrele peste quiff pentru a construi deplinatatea si ingrosarea zonelor insuficiente.

Quiffs

 

Braids- Codite

beautiful-braided-hair-braids-1004638 attractive-beautiful-blue-1115925

Braids sunt o moda uriasa pentru parul feminin, dar acele braid-uri de festival pot fi mai grele decat pare fara produse adecvate. Fibrele de par nu numai ca adauga corp suplimentar parului, dar dau de asemenea un element de prindere necesar pentru a tine braidurile indesate in loc.

Cum se foloseste: Pe par uscat, aplicati usor fibrele pe parul care doriti sa il impletiti si amestecati cu degetele. Impletiti parul normal. Pentru a adauga si mai multa grosime, scuturati pe parul impletit si asezati-l cu degetele.

 

20/11/2018 This post was written by Categories: GeneralNanofibreProduse pentru ingrijirea parului Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top