Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Cupa Mondiala pentru Stilizarea Parului

Cupa Mondiala 2014 din Brazilia atinge cele mai interesante etape (din pacate, fara Romania), ne întrebam ce echipa va deveni castigatoare?

Primul 11:

world-cup-of-hair

 

 

Detalii despre jucatori:

Carlos Valderrama : Columbia

Avand un par puternic si sanatos, Carlos Valderama este cunoscut in toata lumea datorita stilului propriu de aranjare a parului.

Stephan El-Shaarawy : Italia

Stilul de viata si regimul alimentar sunt printre cei mai importanti factori pentru un par sanatos. Totusi, genetica are cel mai important cuvant de spus. Acest lucru se vede frecvent la italieni.

Bacary Sagna : Franta

Legarea parului in cozi sau impletirea lui – asemenea lui Sagna – produce tensiune asupra radacinii, ceea ce poate cauza caderea parului, denumita Alopecia de Tractiune.

Chris Waddle : Anglia

Parul lung si voluminos este imposibil de neglijat pentru barbati. Dar, acesta este mai dificil de ingrijit la persoanele de sex masculin, decat la cele de sex feminin.

Tarbibo West : Nigeria

Unele vopsele pentru par pot chiar sa ajute la intarirea firului de par. Cu toate acestea, nu suntem siguri ca vopsirea cu verde a parului este chiar cea mai sanatoasa tehnica.

Die Serey : Coasta de Fildes

Parul ondulat este mai prezent la persoanele de origine africana deoarece la acestia sectiunea transversala este mai ovala si firul de par este mai gros.

Chiar daca aveti carlionti, bucle sau par drept, Nanofibrele sunt cea mai completa cale de a masca zonele cu par rarit.

Neymar da Silva Santos Jr : Brazilia

Eroul brazilian foloseste diferite tratamente proteice pentru a-si stiliza parul. Totusi, consideram ca pe termen lung, aceste tratamente pot avea un efect de agravare a caderii parului.

Marouate Fellaini : Belgia

Inca un jucator care nu este ingrijorat de caderea parului. Ceea ce il ingrijoreaza sunt mingile inalte care ii creaza dificultati.

Paul Scharner : Austria

Cunoscut mai mult pentru stilul propriu de aranjare a parului decat pentru calitatile sale de fotbalist, Paul ar trebui sa stie ca, spre deosibire de tunsul ierbii, tunsul des al parului nu ajuta la cresterea rapida a acestuia.

Alexi Lalas : SUA

Persoanele cu par roscat au cu pana la 20-30% mai putine fire de par decat media. Cei mai bogati in podoaba capilara sunt persoanele brunete. Este inca o tema care se dezbate.

Abel Xavier : Portugalia

Fibrele Nanogen pot fi mixate astfel incat sa obtineti culoarea dorita. Acestea se pot aplica chiar si pe portiuni grizonate, ca cele ale lui Xavier.

Banca de rezerve:

Nu am nominalizat nici un inlocuitor pentru actualul 11.  Daca ati remarcat o anumita coafura si aveti vre-o sugestie, va rugam scrieti-ne pe Facebook sau intr-un comentariu la articol.

07/07/2014 This post was written by Categories: GeneralNanofibre Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top