Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Excesul de sebuum ne poate strica buna dispozitie!

images

 

Sebumul este o substanta uleioasa secretata de glandele sebacee din piele. Acest ulei pe piele are o functie protectoare de a mentine pielea hidratata si sa nu devina excesiv de uscata, oferind un start de protectie impotriva infectiilor cu microorganisme.

 

 

 

Seboreea reprezinta productia excesiva de sebum. Este important de notat ca definitia excesului variaza in functie de varsta si sexul persoanei. Productia de sebum este influentata de varsta, sex, echilibru hormonal.

Deoarece cele mai mari glande sebacee se gasesc la nivelul fetei, scalpului si in zona genitala, aceste zone pot deveni excesiv de uleioase din cauza seboreei. Toate glandele sebacee distribuie sebumul printr-o conexiune foliculilor de par, facand glandele sebacee si foliculi de par unitatile functionale pentru distribuirea sebumului pe suprafata pielii.

Seboreea de obicei poate fi tinuta sub control prin folosirea unui sampon special pentru asa ceva.  In acest sens va recomandam samponul Hair Prepare de la Nanogen care prin ingredientele sale reduce excesul de sebum si va ajuta sa ajungeti sa spalati o data la 3 zile, exact asa cum l-ar spala o persoana care nu ar avea o problema de exces de sebum.

nanogen_hair_prepare__91645.1334045069.1280.1280

Rezultatele de la samponul Hair Prepare veti incepe sa le vedeti inca de la prima utilizare.

SC Prime Advertising SRL, unic distribuitor al produselor  Nanogen in Romania va ofera mostre din sampoanele comercializate in cadrul acestei game. Asa ca, daca aveti o problema de sebum in exces, puteti comanda samponul Hair Prepare sau ne puteti cere cateva mostre pentru a va convinge de eficienta produselor.

Pentru a mentine o hidratare eficienta a scalpului si a parului dumneavoastra (excesul de sebum nu hidrateaza scalpul) va recomandam Balsamul Daily Volume, pentru blocarea apei in firul de par si pentru a obtine un par stralucitor si sanatos, impreuna cu Scalp Ease MDL, special conceput pentru hidratarea scalpului in urma uscarii lui.

nanogen_scalp_ease_mdl_1nanogen_daily_volume

07/03/2014 This post was written by Categories: Balsam Daily VolumeGeneralProduse pentru ingrijirea paruluiSampon Hair PrepareScalp Easy MDL Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top