Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Fapte, Mituri si Statistici cu privire la caderea parului!

Alopecia ( caderea parului ) este adesea inteleasa greșit. Exista multe mituri despre ea. Ereditatea sau anumite conditii medicale stau la baza alopeciei. Alegerea medicamentatiei sau a procedurilor chirurgicale pentru atenuarea problemei cu alopecia  este o modalitate pe care trebuie sa o analizam foarte bine pentru ca de ea depinde aspectul nostru. Sunt insa multe persoane care aleg alte optiuni cum ar fi coafuri, palarii, machiaj, peruci  sau esarfe ca moduri de a imbratisa pierderea parului.

Consultati-va cu medicul dumneavoastra in ceea ce priveste opțiunile de tratament pentru tipul dumneavoastra de par.

FAPTE SI MITURI DESPRE CADEREA PARULUI

download (2)

MIT: Purtarea unei palarii conduce la chelire. FAPT: O palarie nu va impiedica scalpul sa respire. Foliculii de par obtin oxigen din sange si nu din aer.

MIT: Samponarea prea frecventa face parul sa cada. FAPT: Dupa samponare parul cade (ceea ce este normal), fapt care ii sperie pe oameni si astfel ei decid sa se spele mai rar pe par. Nu este o gandire buna si dumneavoastra trebuie sa va spalati pe par in functie de specificul fiecarui tip de par in parte. Asadar, daca aveti un par care se ingrasa repede, spalati-va pe par cat de des credeti ca este de cuviinta.

MIT: Alopecia se oprește atunci cand ajungi la o anumita varsta. FAPT: Rata de pierdere a parului este individuala pentru fiecare persoana. Pierderea parului poate continua pe tot parcursul vietii la unele persoane.

MIT: Barbatii care sunt cu chelie au un nivel ridicat de testosteron. FAPT: Nivelul Dihidrotestosteronul ( DHT ), nu testosteronul, determina sensibilitatea foliculului de par și rata la care parul se subtiaza si dispare.

download (4)

MIT: Femeile nu sufera de pierderea parului din cauze genetice. FAPT: Subtierea semnificativa a parului apare la 40% din femei.

STATISTICU PRIVIND CADEREA PARULUI

60% dintre persoanele care sufera de caderea parului ar prefera sa aiba mai mult păr decât sa aiba mai multi prieteni sau bani.

20% dintre barbati versus 12% dintre femei iau in considerare proceduri chirurgicale pentru problema de cadere a parului.

O majoritate covarsitoare de 77% din adultii care se confrunta cu pierderea parului presupun ca isi vor pierde de tot parul.

Pana la varsta de 35 ani, 40% dintre barbati se confrunta cu pierderea parului. Acest lucru creste la 65 % la 60 de ani și de 80% la 80 de ani.

Pocentul de femei din ultimul deceniu  care au solicitat tratament impotriva caderii parului a crescut cu mai mult de 50% .

Un numar tot mai mare de adulti ( 82% ) recunosc ca factorii genetici sunt cauza principala a pierderii parului lor.

Pierderea parului pentru o persoana obișnuita care nu sufera de alopecie este de 100 fire de par pe zi.

nanogen_cuplu

Pentru problema de cadere a parului,  Nanogen vine in ajutorul dumneavoastra cu produse precum: Ser VEGF - Solutie cu factor de crestere cu aplicare externa, Intervention pentru femei / barbati – Capsule impotriva caderii parului pentru un tratament intern, Follicle Defence – Masca activa pentru tratarea problem ei de cadere a parului.

poza noua nanogen

21/10/2013 This post was written by Categories: GeneralMasca Follicle DefencePastile InterventionProduse pentru ingrijirea paruluiSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top