Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Nanogen pentru un par sanatos!

Din multiple cauze, principala fiind stresul de zi cu zi, din ce in ce mai multa lume se confrunta cu probleme legate de caderea parului. Peste tot auzi: “M-am saturat. Nu mai stiu ce sa fac pentru ca imi cade parul foarte tare. Am incercat de toate!”

Nanogen isi propune regenerarea zonelor fara par, oferindu-va produse de calitate imbunatatite periodic care si-au demonstrat in timp eficienta pentru a va ajuta sa va recastigati increderea prin obtinerea unui par sanatos.

Caderea totala sau partiala a parului poate duce la traume sociale si un respect scazut de sine si poate fi stanjenitor atat pentru barbati cat si pentru femei. Caderea parului poate avea multiple cauze, genetice sau alte motive externe, dar exista solutii pentru a opri caderea parului si pentru a va imbunatati aspectul parului.

Alopecia Androgenetica este cea mai frecventa cauza a caderii parului la adulti, dar au fost descoperite si multe alte cauze.

Deoarece accidentele sau descuamarea excesiva pot distruge foliculul de par, este usor de observat caderea parului, mai greu este de descoperit cauza reala a caderii parului.

Uneori caderea parului poate fi cauzata de probleme ale pielii pe care le poate observa un medic specialist, daca nu sunt asa frecvente. Caderea parului poate fi si un simptom pentru o afectiune care poate implica sistemul endocrin, digestiv, tractul urinar sau pielea.

Daca este vorba despre o afectiune sistemica, cel mai probabil vor aparea si alte simptome care ce vor conduce la un diagnostic, care va duce la un tratament si va rezolva si problema de caderea a parului.

Caderea parului este normala in anumite limite. Parul moare si in acelasi timp altul nou se dezvolta. Daca rata de dezvoltare este mai mica decat cea de cadere/moarte a firului de par, atunci caderea parului incepe sa devina evidenta.

Caderea parului se stopeaza prin metode externe – Ser VEGF si Follicle Defence, care presupun mentinerea unui scalp curat si hidratat si a unui fir de par hidratat, impreuna cu o metoda interna pe baza de vitamine si minerale – Capsulele Intervention pentru femei/barbati.

Pentru camuflarea zonelor fara par, va propunem Nanofibre Nanogen si AquaMatch – solutii de acoperire instant a zonelor cu par rarit pentru a arata tot timpul asa cum va doriti si pentru a nu va pierde nici un moment increderea in fortele proprii!

18/10/2013 This post was written by Categories: General Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top