Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Nanogen versus Minoxidil! Cei care folosesc deja Minoxidil sau cei care ar dori sa foloseasca pe viitor ar trebui sa citeasca acest articol!

images (1)Foarte des auzim in ziua de astazi de Minoxidil, acest produs “minune” despre care multi spun ca ajuta la regenerarea parului. Insa putin stiu, din pacate, ce risca daca folosesc Minoxidil. Dupa un simplu search pe google gasesti foarte multe articole despre Minoxidil care pur si simplu te infioara.

Minoxidil are efecte secundare frecvente ce includ mancarime, arsuri sau iritatii ale ochilor, iritatie sau o roseate a zonei pe care doriti sa o tratati si cresterea parului in alte zone ale corpului. Utilizatorii ar trebui sa intrerupa imediat tratamentul cu minoxidil sau sa solicite asistenta medicala daca au astfel de reactii destul de urate si grave. Sunt unele persoane care acuza si niste reacții alergice mai severe cum ar fi: umflarea gurii, a buzelor, a limbi sau a fetei, erupții cutanate, dificultăți de respirație, urticarie , dureri in piept, amețeli si cel mai urat efect – cresterea imediata si inexplicabila in greutate.

Un prim efect al utilizarii minoxidil ar fi pierderea parului. Stiu ca pare ciudat dar chiar asa se intampla iar producatorii nu ofera nici o garantie ca pierderea parului va fi stopata, si prin utilizarea in continuare a minoxidilului va incepe regenerarea acestuia.

Iarasi, Minoxidil usuca foarte tare scalpul intrucat contine alcool, acest lucru conducand la formarea de matreata si dermatita de contact. Pseudoacromegaly este un efect secundar extrem de rar al folosirii in cantitati foarte mari a acestui produs.

Studiile au aratat ca minoxidilul poate provoca epuizarea colagenului, deoarece acesta este un inhibitor al unei enzime care este esentiala in producerea de colagen.

Minoxidil este comercializat sub mai multe denumiri comerciale si anume: Rogaine, Regaine, Avacor Physician’s Formulation, Kirkland, Tugain, Loniten (oral), Mintop, Amexidil, Spectral.DNC si Vanarex.

Da, stiu ca sunt multe efecte secundare, insa toate acestea nu sunt inventiile mele, le gasiti oriunde intrati si cititi despre Minoxidil. Acum, stiu, probabil va intrebati daca exista ceva care sa functioneze si care sa nu usuce scalpul.

Vestea buna este exista! Gama NANOGEN NU contine alcool. Gama Nanogen cuprinde produse speciale pentru hidratarea scalpului, chiar si pentru persoanele care folosesc Minoxidil. Produsul Scalp Easy MDL este special conceput pentru hidratarea si calmarea scalpului dupa folosirea Minoxidil sau a altor produse care contin propilen glycol.

nanogen_scalp_ease_mdl_1

Sunt studii care sustin faptul ca Nanogen castiga teren in fata Minoxidil in ceea ce priveste stoparea caderii parului si regenerarea sa.

Ca si tratament extern, Ser VEGF este produsul perfect pentru regenerare, pe baza de apa, cu aplicare zilnica pe scalp, ce nu provoaca iritatii, mancarimi sau uscarea scalpului, deoarece nu contine alcool sau propilen glycol. Pentru tehnologia din spatele serului VEGF click aici.

n-serum-vegf-8_20_3_2013_34_44

Asadar, atentie mare atunci cand doriti sa achizitionati un produs pentru regenerarea parului!

24/10/2013 This post was written by Categories: GeneralProduse pentru ingrijirea paruluiScalp Easy MDLSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top