Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Par uscat, degradat, subtire si lipsit de volum!

images (2)

 

Orice femeie isi doreste un par bogat, stralucitor, ca in reclame, dar se intampla uneori sa ajunga sa fie prins in coada, deoarece asta pare singura solutie viabila pentru ziua respectiva. Un par care nu se simte bine, si care e degradat, cu fire despicate, lipsit de volum, va avea tendinta sa si cada, si lucrul cu siguranta nu va aduce fericire pe chipul femeii.

 

 

 

Ce ar trebui facut?

- Folositi Hair Prepare, samponul care curata scalpul de orice impuritate, face ca scalpul sa fie sanatos si curat si va permite o crestere normala a firelor de par.

Efectul Hair Prepare il veti simti de la prima folosire,  cand parul dumneavoastra va scartai de curatenie.

nanogen_hair_prepare__91645.1334045069.1280.1280

- Dupa samponare cu Hair Prepare, folositi balsamul Daily Volume care va bloca apa in firul de par si il va face sa fe din nou bogat si stralucitor. Balsamul Daily Volume beneficiaza de o tehnologie de conditionare activa, ceea ce inseamna ca efectul produsului va tine mai mult decat la un balsam obisnuit, pentru a va bucura de bar bogat si stralucitor.

nanogen_daily_volume

- O data pe saptamana, va recomandam sa folositi masca Follicle Defence, care tot prin acelasi sistem de conditionare activa, va crea o bariera la nivelul scalpului si parului, pentru a-l proteja pe acesta impotriva caderii.

nanogen_follicle_defence

 

07/03/2014 This post was written by Categories: Balsam Daily VolumeGeneralMasca Follicle DefenceSampon Hair Prepare Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top