Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Rarirea difuza a parului la nivelul intregului scalp!

Rarirea difuza a parului la nivelul intregului scalp - practic oricat ati lasa parul sa creasca si in orice fel l-ati aranja, tot se observa scalpul!

download

Aceasta rarire difuza poate aparea si la barbati si la femei si solutiile de mai jos se pot aplica cu succes in ambele cazuri.

-         Gasirea problemei care a dus la caderea parului si rarirea lui si incercarea de a rezolva aceasta problema, de a o minimiza sau trata.

-         Curatarea scalpului cu un sampon care indeparteaza orice fel de impuritate de la nivelul scalpului si care nu ar lasa parul sa creasca natural. Acest lucru se obtine cu foarte mare succes cu samponul Hair Prepare.

nanogen_hair_prepare__91645.1334045069.1280.1280

-         Aplicarea de Nanofibre adecvate culorii dumneavoastra de par pe zonele cu par rarit. Nanofibrele Nanogen sunt realizate din fibre de keratina pura la fel ca si parul dumneavoastra. 

Nanofibrele sunt incarcate electrostatic la fel ca si parul dumneavoastra, iar in momentul aplicarii, acestea se vor fixa de firele de par. Acest tip de fixare tine pana treceti mana prin par, sau bate usor vantul, sau va pieptanati- practic prin intreruperea legaturii electrostatice.

503x338_fibres_dark_blonde15_withjar_1

-         Aplicarea de Fixativ Locking Mist Plus care prin pulverizare va ajunge la nivelul fiecarui fir de par si va fixa Nanofibrele pe loc pana la urmatoarea spalare cu sampon, chiar daca va veti pieptana, va bate vantul, veti trece mana prin par sau chiar veti merge la piscina.

Mai mult, aplicarea prin pulverizare nu zboara Nanofibrele de pe par si ingredientele speciale nu ingroasa parul, nefandu-l sa arate obosit si lasat. Parul dumneavoastra va aparea des, stralucitor si ca si cum asa a fost dintotdeauna.

images (1)

Folosirea samponului Hair Prepare mai are un alt avantaj, pe langa indepartarea impuritatilor de la nivelul scalpului- pregateste parul pentru ca Nanofibrele sa se fixeze mult mai puternic.

Video-ul de mai jos exemplica clar acest exemplu.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3BnjnFASa0Q

13/03/2014 This post was written by Categories: Fixativ Locking Mist PlusGeneralNanofibreProduse pentru ingrijirea paruluiSampon Hair Prepare Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top