Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Regenerarea Parului Cazut

Ne vom referi aici la probleme in care parul deja a cazut pe anumite portiuni de la nivelul scalpului, dar exista inca pe acele zone, aparand sub forma de zone cu par rarit.

 

norwood_scale

 

Mai sus gasiti clasificare Norwood/Hamilton privind clasele de cadere a parului la barbati si mai jos gasiti clasificarea Ludwig privind caderea parului la femei.

savinscale-263x300

Ne vom referi in cadrul acestui articol la problemele de cadere a parului care fac parte din  clasa III pana la clasa VI pentru barbati si clasele I-1 pana la II-2 pentru femei.

Caderea parului poate avea multiple cauze, de la hormonale pana la stres si de la afectiuni generale pana la lipsa de importanta acordata parului.

1. Primul lucru care ar trebui facut ar fi sa gasim cauza caderii parului si sa o indepartam, tratam sau sa o minimizam.

2. Indiferent de problema ar trebui mentinut un scalp curat si sanatos- un par sanatos creste pe un scalp sanatos- acest lucru se realizeaza foarte eficient cu samponul Hair Prepare

nanogen_hair_prepare__91645.1334045069.1280.1280

Acum incepe efectiv partea de lupta efectiva pentru regenerarea zonelor cu par rarit. Tratamentul pentru regenerare ar trebui sa aiba o componenta externa si una interna. 

3. Componenta interna o reprezinta Tabletele Intervention care sunt special concepute pentru barbati si femei pentru a se adresa fiecarei probleme de cadere a parului in parte. Aceste tablete contin ingrediente naturale si vitamine special introduse pentru fiecare tipar de cadere a parului pentru a sustine si stimula cresterea sanatoasa a parului din interior. Practic aceste tablete ofera parului barbatilor sau femeilor, tot ce este nevoie pentru ca acesta sa poata creste sanatos si des.

images

 

 

intervention-men-60

 

 

 

 

 

 

 

4. Componenta externa este compusa din Serul Vegf impreuna cu ScalpRoller.

1385716_760114804015071_1087595917_n

Serul Vegf este special conceput sa stimuleze din exterior cresterea parului. Factorii de crestere patentati  stimuleaza regenerarea parului exact asa cum o fac factorii de crestere naturali. Acesti factori de crestere a parului din Serul Vegf vor penetra scalpul mult mai bine daca au fost realizate niste microfisuri cu ajutorul microacelor de titan ale ScalpRoller.

Practic prin folosirea ScalpRoller urmat de folosirea Ser Vegf cresteti eficienta tratamentului pentru cresterea parului cu pana la 150% decat daca ati aplica serul fara a folosi rola cu microace Nanogen.

n-scalproller-p

Ceea ce ar trebui sa aveti in vedere atunci cand urmati un tratament impotriva caderii parului este durata acestui tratament. Parul nu cade dintr-o data si nici nu creste peste noapte. Este important sa fiti realist atunci cand urmati un tratament pentru cresterea parului.

Parul stimulat prin tratamentul cu produsele Nanogen creste 1 cm/luna, iar scalpul are aproximativ 2 cm, de aceea un tratament pentru regenerarea zonelor cu par rarit ar trebui gandit pe o perioada de minim 3 luni de zile pentru a obtine rezultate vizibile.

Aici Nanogen vine in intampinarea dumneavoastra cu pachete pentru 3 luni de zile atat pentru Serul Vegf cat si pentru tabletele Intervention.

cropped-nanogen11.png

10/03/2014 This post was written by Categories: GeneralPastile InterventionSampon Hair PrepareScalpRollerSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top