Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Sistemul complet de camuflare de la Nanogen!

images (1)

Peste un million de oameni care au testat Nanofibrele Nanogen au avut parte de o transformare majora. Nanofibrele sunt naturale 100%, facute din cheratina, sunt sigure, nu sunt toxice si nu usuca parul sau scalpul. Acesta este motivul pentru care ele sunt recomandate de medicii chirurgi specializati in transplantul de par. Ei recomanda Nanofibrele pentru camuflarea zonelor fara par pana la operatie si chiar dupa aceasta, pentru ascunderea cicatricilor. De asemenea, si creionul Aquamatch este perfect pentru cicatricile lasate de operatie si special pentru scalp.

nano-fibres-15g

Cateva sfaturi pentru barbatii care folosesc Nanofibre

Gelul si ceara pentru par ataca parul si il subtiaza. Recomandarea noastra ar fi sa aplicati cat mai putin sau chiar deloc aceste produse pentru imbunatatirea rezultatelor oferite de Nanofibre. Nu sugeram aplicarea de geluri sau ceara in timp ce utilizati Nanofibre, doar ocazional sau cand aveti nevoie urgent de ele.

Cateva sfaturi pentru femeile care folosesc Nanofibre

Aplicati o cantitate foarte mica de Nanofibre, dupa care scuturati cutia de Nanofibre. Prin aplicarea treptata a Nanofibrelor va asigurati ca folositi cantitatea optima pentru otinerea unor rezultate perfecte de fiecare data.

Daca iubiti Nanofibrele Nanogen, sigur iubiti si fixativul Locking Mist Plus si Creionul Aquamatch, deoarece impreuna fac o echipa perfecta!

Despre Locking Mist Plus va spun doar atat – o sa-l indragiti inca din prima secunda deoarece nu usuca parul (asa cum fac fixativele obisnuite) si o sa va fixeze Nanofibrele astfel incat ele o sa reziste pana la urmatoarea spalare cu sampon pe par; fixativul este rezistent la apa ceea ce conduce la o rezistenta a Nanofibrelor chiar in conditii de ploaie si vant puternic!

locking-mist-plus

 

 

 

 

 

 

 

Creionul Aquamatch ascunde perfect cicatricile sau portiunile foarte mici de pe scalp unde nu exista par! Este discret, rezistent la apa si usor de transportat oriunde va doriti dumneavoastra!

aquamatch-prod

 

28/10/2013 This post was written by Categories: AquamatchFixativ Locking Mist PlusGeneralNanofibreProduse pentru ingrijirea parului Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top