Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Tendintele in coafura pe anul 2014

565141

 

 

Noul an vine si cu noi coafuri! Exista foarte multe tendinte in ceea ce priveste coafurile pentru noul an ce a venit.

 

 

 

 

 

 

 

In ceea ce priveste tunsorile

Tunsoarea “Bob” a fost intotdeauna considerata o tunsoare clasica, iar pentru anul 2014 ea va fi “piesa de rezistenta”. Exista mai multe variante ale acestei tunsori, astfel incat ea sa se potriveasca cu fizionomia si tipul de par al fiecareia dintre noi.

images (2)

images (5)
images (3)

 

 

Ceea ce face ca aceasta tunsoare sa fie printre preferatele doamnelor si domnisoarelor este usurinta cu care va puteti mentine aspectul tunsorii – cu un minim de efort si intr-un timp foarte scurt va puteti aranja astfel incat sa aratati bine in orice moment al zilei. Daca doresti un plus de volum, poti opta pentru un bob stratificat. Aceasta tunsoare se va potrivi mereu pentru toate varstele si lungimile de par, pentru persoanele care cauta eleganta si simplitate in acelasi timp.

 

In ceea ce priveste culoarea

Stiu ca pare cam infricosator, insa tendinta pentru anul 2014 in materie de culoare a parului este blondul deschis. Decolorarea este cuvantul anului! Blondul de gheata si blondul – gri rece vor fi cele mai ravnite nuante de par pentru acest an. Daca este prima data cand va decolorati parul, recomandat ar fi sa mergeti la o persoana specializata in acest scop. In cazul in care consideri ca aceste nuante sunt prea dramatice pentru tine, incepe prin nuante de blond murdar sau blond auriu.

download (1)

In ceea ce priveste accesoriile

Accesoriile de aur vor fi cheia in 2014. Pentru o transformare spectaculoare, un accesoriu de aur ce va sclipi va transforma o coafura banala in ceva spectaculos. De asemenea, accesoriile florale din piele au fost vazute pe toate podiumurile. Asocierea dintre ceva atat de delicat si feminin precum florile si pielea confera o nota foarte interesanta.

565142

Fii curajoasa si indrazneata atunci cand vine vorba de parul tau! Gaseste culori, tunsori si accesorii care iti plac si te pun in evidenta!

503x338_fibres_dark_blonde15_withjar_1

 

 

 

Nu uita de Nanofibrele Nanogen care se potrivesc oricarei tunsori si care fac dintr-o coafura obisnuita ceva spectaculos, plin de volum si sanatate! Ele sunt pe nuante astfel incat sa se potriveasca culorii parului tau. Avem si nuante de blond inchis si deschis si nunate de gri, pe care le puteti combina sa fiti in trend!

 

 

16/01/2014 This post was written by Categories: GeneralNanofibre Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top