Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Tratamente impotriva caderii parului – Partea 1 ( Combinatii de produse)

images (5)

 

 

Cu totii vrem sa ne simtim bine atunci cand ne trezim dimineata si ne uitam in oglinda. Pentru cei care au probleme cu caderea parului, acest sentiment de implinire este mai greu de obtinut. Partea buna este ca pe piata exista multe produse ce va ajuta sa luptati impotriva caderii parului. Click aici pentru a vedea care sunt aceste produse.

 

 

 

 

Daca considerati ca nu este suficienta folosirea unui singur produs impotriva caderii parului si pentru regenerare, incercati sa faceti combinatii de produse special concepute pentru aceasta problema. Mai jos aveti o lista cu posibile combinatii de success in lupta impotriva caderii parului si pentru regenerare:

  • Sampon si Ser ( Hair Prepare si Ser VEGF) – inainte de a aplica serul pe scalpul dumneavoastra, este bine ca acesta sa fie curatat foarte bine pentru ca serul sa intre bine in piele si sa-si faca efectul mai rapid.

hair si ser

masca si capsule

 

  • Sampon si Nanofibre Nanogen ( Hair Prepare si Nanofibre Nanogen) – folosind tehnologia patentata electrostatica, samponul Hair Prepare mentine o incarcatura naturala asupra parului pentru fixarea perfecta a Nanofibrelor, imbunatatind astfel efectul de par bogat si des oferit de Nanofibre.

sampon si fibre

 

Pentru ca nu exista nici un tratament unic pentru stoparea caderii parului care sa lucreze pentru toata lumea, aceste combinatii vin in ajutorul celor care au aceasta problema a parului. Succesul in tratarea parului consta in gasirea acelei combinatii perfecte pentru nevoile fiecaruia dintre noi.

Daca nu sunteti sigur de ce combinatii de produse sau de ce produse va trebuie pentru a lupta impotriva caderii parului, va invit sa intrati pe site-ul official www.nanogen.ro si sa ne trimiteti un formular de contact. In cel mai scurt timp posibil, un operator va va suna pentru a stabili cu dumneavoastra tratamentul care vi se potriveste cel mai bine. Sau ne puteti contacta la numerele afisate pe site.

 

07/11/2013 This post was written by Categories: GeneralMasca Follicle DefenceNanofibrePastile InterventionProduse pentru ingrijirea paruluiSampon Hair PrepareSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top