Totul pentru sanatatea parului tau!
Home
 

Tratamente impotriva caderii parului – Partea 2 (Factori de crestere a parului)

Dupa ce v-am spus care sunt tratamentele ce lupta impotriva caderii parului si pentru regenerarea sa, acum va voi vorbi despre modul in care tratamentul impotriva caderii parului isi face treaba. Si voi incepe cu factori de crestere a parului.

Factorii de crestere a parului sunt proteine din corpul uman ce sunt menite sa stimuleze diviziunea celulara si, prin urmare, cresterea parului in mod natural. Factorii de crestere specifici de la nivelul foliculilor de par controleaza cresterea si lungimea parului. Semnalele diferite conduc la stoparea caderii parului, astfel incat balanta acestor semnale controleaza ciclul de crestere al parului.

Pentru multe persoane care se confrunta cu aceasta problema, caderea parului este cauzata de o scurtare a fazei de crestere in ciclul de par, de obicei ca urmare a imbatranirii, a stresului sau a dezechilibrului hormonal. Ceea ce scurteaza faza de crestere a parului este reducerea numarului de factori de crestere pe care corpul dumneavoastra ii produce.

Tratamentul Nanogen corecteaza acest dezechilibru prin introducerea unor factori de crestere suplimentari in foliculul de par, mentinand durata fazei de crestere a parului. Acesti factori de crestere sunt identici cu cei produsi de corpul uman, insa sunt derivati din plante. Astfel aveti certitudinea ca tratamentul este sigur de utilizat.

Va rog sa urmariti videoclipul nostru pentru a afla mai multe despre factorii de crestere a parului si despre modul in care acestia va pot ajuta.

07/11/2013 This post was written by Categories: GeneralPastile InterventionSer VEGF Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top